|||

Kognitív asztrológia

A Kognitív asztrológia, a fény és a természet összefüggő viszonyára épülő, ön- és társadalomismereti analógiás tér-időrendszer, mely magába foglalja a magyar hagyomány, a keleti zodiákus, és a nyugati asztrológia elemeit, szintézist teremtve közötttük.

Segítségével megismerjük belső hajtóerőinket és a bennünk élő archetípusok energiáit, motiváló erőit és egymáshoz való viszonyát.

Az önismereti beszélgetések mindig személyesen történnek. Nincs írásos, előre elkészített elemzés. Ezzel elkerüljük azokat a zsákutcákat, melyekbe akkor kerülhetünk, ha kizárólag az elemző/asztrológus szürője alapján szeretnénk megfejteni a születési képlet üzeneteit. Az időtartam is mindenkinél más, hiszen mindenkinek más a belső ritmusa, így más ütemben tudatosítja a kapott ismereteket. Minden mély, sorsmegismerő és sorsalakító információ tudatosításának meg van a maga helye és ideje. Van, hogy egy rosszkor feltárt információ - melynek még nincs előkészítve a “fészke” - többet rombol, mint épít. A születési képletünk a sorslenyomatunk, melyet sohasem lehet teljes egészében látni, mindig annyit mutat meg magából amennyire éppen szükségünk van. Jobban ismer minket, mint mi Őt, ezért kell figyelnünk ritmusára, hogy mikor, és mit enged megmutatni magából azaz belőlünk.

Az alábbiakban közölt időtartamok ezért csak tájékoztató-jellegűek:

A beszélgetések egy alkalommal, kb. másfél órát tartanak. Képek, vagy más szimbólumok segítségével hozzuk fel az információt tudattalanunkból és így próbáljuk megeleveníteni életünk térképét és megjenelíteni és megérteni életeseményeinket.

A “teljes” elemzés átlagosan 6-10 alkalom, egyéni adottságoktól függően.