|||

Magunkról

A Magocska Program 2008 óta tevékenykedik az egészségfejlesztés területén (www.magocska.hu). Cégeknek és magánembereknek egyaránt állítunk össze olyan fejlesztő programokat, önismereti és csoportdinamikai tréningeket, melyek segítségével hatékonyan léphetünk fel, a különböző testi, lelki és szellemi egészségkárosító hatások ellen, megőrizve ezáltal a harmonikus egységet, egyéni és csoportszinten egyaránt. Legújabb programunk olyan intenzív kikapcsolódási lehetőséget nyújt, ahol kipihenhejtük fáradalmainkat, elhagyhatjuk fizikai betegségeinket, feltöltődhetünk és jobban megismerhetjük saját magunkat, az alábbi szakemberek vezetésével:

Hermann Judit

1975-ben születtem Budapesten. Húsz éve kezdtem foglalkozni az alternatív terápiákkal és a különböző önismereti módszerekkel. Sokáig táncoltam és közben lehetőségem volt az embereket a mozgásuk alapján is megismerni. Tíz éve foglalkozom holisztikus masszázzsal, kronobiológiai pszichogenetikával, Bach virágterápiával, Asztrológiával, EFT technikával és rajzelemzéssel. 2006-ban végeztem a Grafológiai Intézetben, grafológusként, majd a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen parapszichológusként. Ezek a diagnosztizáló és egyben terápiás lehetőségek összeségében segítenek a "tisztább" látásban.

Szeretném a hozzám fordulókat közelebb segíteni belső lényegükhöz, hogy képesek legyenek a lehető legtisztábban érezni, érzékelni, tudni és ismerni magukat és környezetüket, és amennyire csak lehet megteremteni ezek összhangját.


Karácsony Enikő

Csak úgy, mint oly sokunkat, engem is hosszan tartó nehéz helyzetek, gyógyíthatatlannak titulált betegségekké fajuló állapotok vezettek vissza önmagamhoz, amely folyamatért végső soron hálás vagyok.

Utam során megtanultam tisztelni és szeretni a teremtett világot és benne önmagamat. A spiritualitásra egy boldogságot, megértést és elfogadást generáló útként tekintek. 20 éve foglalkozom pszichológiával, önismereti és alternatív terápiás módszerekkel. Segítő tevékenységemet 13 éve, pránanadi kezelőként kezdtem, de azóta számos technikát elsajátítottam. Eszköztáramban szerepel: *ÉFT -érzelmi felszabadító technika *Bach-virágterápia *Önismereti tanácsadás játékokkal, kártyákkal, művészetterápiás eszközökkel, a kognitív-asztrológia útján, kapcsolódva a természettel *Imagináció, meditatív állapotban történő utazás *Metamorf masszázs *Munay-ki Anyaméh rítus avatás *Lazító-frissítő testkezelések, úgy, mint energetikai masszázs, talpmasszázs, svéd masszázs, köpölyözés, lágy csontrakás, trigger pont masszázs Az általam használt technikákról általánosságban elmondható, hogy holisztikus szemléletű egészségfejlesztő, életminőség javító, a szervezet öngyógyító folyamatait támogató, kíméletes, de nagyon hatékony módszerek, melyek veszélytelenül alkalmazhatóak a várandósság ideje alatt is, illetve gyermekeken, idős vagy legyengült szervezeteken egyaránt. A kezelések tere szeretetteli, biztonságos és megengedő. A hozzám fordulóknak felajánlom a figyelmemet, tudásomat és tapasztalataimat, mert hiszek abban, hogy egyek vagyunk, és hogy a saját életükért felelősséget vállaló embereké a jövő, akik számára nincs lehetetlen.