Magocska

Egyéni Egészségfejlesztés

Bemutatkozás

A Magocska tanácsadói évek óta tevékenykednek az egészségfejlesztés területén. Cégeknek és magánembereknek egyaránt állítanak össze olyan fejlesztő programokat, önismereti és csoportdinamikai tréningeket, melyek segítségével hatékonyan léphetnek fel, a különböző testi, lelki és szellemi egészségkárosító hatások ellen, megőrizve ezáltal a harmonikus egységet, egyéni és csoportszinten egyaránt.

Hermann Judit

1975-ben születtem Budapesten. 2005 óta foglalkozom HOLISZTIKUS MASSZÁZZSAL, KRONOBIOLÓGIAI PSZICHOGENETIKÁVAL, BACH VIRÁGTERÁPIÁVAL, az EFT TECHNIKÁVAL, és egyéb analógiás önismereti módszerekkel, többek között HOLISZTIKUS és SYMBOLON ASZTROLÓGIÁVAL. 2006-ban végeztem a Grafológiai Intézetben, GRAFOLÓGUSként és 2008-ban a Mantra Alternatív Szabadegyetemen parapszichológusként.

Ezek a diagnosztizáló és egyben terápiás lehetőségek összeségében segítenek a "tisztább" látásban. Persze minden apró részünk tartalmazza az egészet, ezért sokan kérdezhetik, hogy miért szükséges a többféle módszer. Ez valóban igaz, a kérdés csak az, hogy a különböző módszerek mindenkinél ugyanolyan hatásosak-e, és ugyanabban a sorrendben hántják-e le a „hagyma héját“, hogy aztán elvezessenek minket az éppen hiányzó mozaikdarabhoz. Ez az út mindenkinél más, ezért az általam ismert módszereket az egyén jelleméhez és problémáihoz igazítva alkalmazom a kezelések során.

Szeretném a hozzám fordulókat közelebb segíteni saját belső lényegükhöz, hogy képesek legyenek a lehető legtisztábban érezni, érzékelni, tudni és ismerni magukat és a környezetüket, és amennyire csak lehet megteremteni ezek összhangját, melynek eredményeképpen megszabadulhatnak testi és lelki betegségeiktől.

Vértes Viktória

Ki vagyok én?

Ezt a kérdést már többen is feltették nekem életem során, mégis mindig váratlanul és felkészületlenül ért. Eszembe jutottak szerepek, de azt éreztem, egyik sem fedi a teljes valóságot.
Elvégeztem egy főiskolát és egy egyetemet, de sosem éreztem, hogy "csak" tanár lennék.
Kifejezetten masszőrnek sem mondanám magam, pedig négy különböző masszázs oklevéllel (svéd, energia, holisztikus, lomi-lomi) rendelkezem.
Egyik törzsvendégem varázslónak hív, mert három kezelést követően elhagyhatta az altatót.
Évről-évre erősödő tisztánlátásomnak és érzékelésemnek köszönhetően rendszeresen fordulnak hozzám a Theta Healingben leolvasásnak nevezett információkért, melyek a létező legtisztább Forrásból erednek. Innen a terápia elnevezése is.
És lehetnék kereső, vándor, vagy zarándok is, aki 2008. nyarán a sorsfordító El Camino-n voltam Spanyolországban.
Azonban úgy érzem már megtaláltam, amit kerestem. Részben épp ott. Azt a kincset, amit most szeretnék megosztani Veletek.

Hogy ki is vagyok én?

Évekig gondban voltam a válasszal. Majd egyszer elmentem egy asztrológushoz, aki elkérte a születési dátumomat. A számokra nézett (1977.07.25. - szinte csupa hetes) és mintha mi sem lenne természetesebb, ennyit közölt:

"Gyógyító."

Ez a "mondat" azóta a fülemben cseng. Bár megmondom őszintén, ezt sem érzem a legideálisabb megfogalmazásnak, egyrészt mert úgy gondolom, ez a képesség mindannyiunkban ott van, még ha szunnyad is. Másrészt ez a szó beteget, betegséget feltételez. Holott véleményem szerint valami olyasmi történhet, hogy ebben a nagy forgatagban ami napjainkban zajlik, sajnálatos de teljesen érthető módon eltávolodunk önMAGunktól.
Én ennek a folyamatnak a megállításában, visszafordításában, lelked hangjához való visszatalálásban lehetek segítségedre. Hogy ebben az időnként fülsüketítő zajban (újra) meghallhasd, mit súg a szíved…

A forrásterápiáról »

A rózsaolajos masszázsról »